Referenties

 

Met "Mijn Werkster" verzorgen we bij meer dan 250 gezinnen naar tevredenheid een huishoudelijke hulp. Hieronder vindt u enkele referenties van klanten;


"Ik ben erg tevreden met de schoonmaakster die jullie voor ons geregeld hebben. Ze toont initiatief en een grote inzet."

Mevr. A. Jansen te Amsterdam

 

"We zijn zeer gesteld op onze werkster! Voor ons is het belangrijk dat ze een pensioen opbouwd en doorbetaald krijgt als ze een keer ziek is. Dat geeft gewoon een goed gevoel"

Dhr. P. Olaf te Den Haag

 

"Mijn Werkster heeft in korte tijd een goede match gemaakt, hierdoor hebben sinds lange tijd een hulp die zelfstandig werkt en goede kwaliteit levert. Onze dank hiervoor!"

Dhr. K. Pietersen te Rotterdam

 

"Onze werkster is altijd op tijd en daarnaast is het heerlijk dat als ze weg gaat alles weer netjes gestreken is. Ik zou niet meer weten wat ik zonder haar zou moeten."

Mevr. R. Leenen te Utrecht

 

"Ondanks dat het wat langer duurde voor dat er een geschikte hulp was, zijn we nu al ruim 1,5 jaar naar tevredenheid klant bij Mijn Werkster. Onze hulp is zeer vriendelijk en levert uitstekend werk" 

Mevr. M. Maarsjes te Utrecht

 

‘Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht bedrijf dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar de Mijn Werkster !’ 

Dhr. Y. Reintjens te Amsterdam

 

 

(Advertentie)

Tijd voor een écht schoon huis? Kies Schoonmaakwoede

 

Referentie

'Mijn Werkster is een transparant, professioneel en service gericht netwerk dat aandachtig luistert naar haar klanten. Mede door een inzet van 100% resulteert het in tevreden klanten waaronder ikzelf. Voor mij alleen nog maar Mijn Werkster !’
Dhr. Y. Reintjens, tevreden sinds 2006
klik hier voor meer referenties

 

Aanvragen